OUT & ABOUT

IRSHADIAN 0711

Blog ini dibina khas untuk para pelajar SMKA Al - Irshad; Batch 0711. Di sini, pelbagai informasi dan berita - berita tentang dunia sekolah dan global. Blog ini terbuka untuk semua mengikuti, baik Irshadian 0711, pelajar - pelajar SMKA Al - Irshad mahupun para blogger di luar sana. Blog ini dikendalikan oleh 3 orang pelajar;

  • Mohamad Ikmal Hakimi - merangkap ketua moderators laa. Kira admin laa. :DD Pengasas kepada blog ini. Facebook dia Ikmal Hakimi. Kemudian, barulah dua orang penyebok nie muncul *gelak jahat* :
  • Siti Farzana Rosley - moderator kedua. tukang posting. psot post yang rasa English dia tuhh hebat sikit, kira dia la yang posting tuh. terkenal dengan tagline ~ say it best when we say nothing at all ~ Boleh view profile Facebook dia di Fartvxqhlovate.
  • Nursaffrina Ropiee - moderator yang ketiga. merangkap tukang design blog ini. make up kasi cun sikit. taklah cun, bagi nampak style. hekhek. terkenal dengan Saff Anirffas.
Batch ini pernah 'dikecam' sebagai batch yang teruk. Heheh. Tapi, kitorang cuma nakal, tak menggedik. Ops! Hahah. Batch ini akan membuktikan kepada orang diluar sana, bahawasanya, batch ini adalah yang terbaik !

Cari Irshadian 0711 di Facebook - IRSHADIAN 0711. :)
IRSHADIAN 07110 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails